Kwaliteit staat altijd bovenaan bij Pinkie, hoe klein of groot een opdracht ook mag zijn. Van een appeltaart bij je favoriete restaurant, tot luxe gebak tijdens een zakelijke bespreking, of de bruidstaart op jullie mooiste dag, Pinkie staat voor je klaar.
Pinkie Patisserie kenmerkt zich door creativiteit, smaakcombinaties en altijd net dat ruwe randje waardoor het zichtbaar is dat het een Pinkie product is.

Onze Worteltaart, de bekendste en lekkerste van Eindhoven, werd al snel beroemd. Ook buiten Eindhoven genieten mensen volop van onze Worteltaart. Maar ons taartenassortiment is veel uitgebreider, kies bijvoorbeeld voor de frisse Kokos Passievruchten taart, de Roodfruit Bombe of de Chocoladenoisette voor de échte chocoladeliefhebber. Natuurlijk hebben we nog veel meer lekkers! Kom gerust een kijkje nemen in onze open keuken, waar we met alle plezier uitleg geven over de gemaakte producten.

Naast onze particuliere klant levert Pinkie ook maatwerk voor de horeca. We hebben voor restaurants, koffiezaakjes en shop in shops, een speciale productlijn ontwikkeld met onder andere taarten, friandises, muffins en een compleet dessert voor op de menukaart. Ook ontwikkelen we graag samen met jou producten die aangepast zijn naar wens en smaak.

Wil je een kijkje nemen in de keuken van Pinkie Patisserie?
Wil jij je eigen vaardigheden vergroten?
Wil je aan het eind van een mooi diner afsluiten met een smaakcreatie van zoet?

Wij bieden jou de mogelijkheid om je handen uit de mouwen te steken en de kleine kneepjes van ons vak te leren.
Op aanvraag ben jij welkom in de keuken van Pinkie Patisserie en staan onze patissiers voor je klaar. Voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes
of andere speciale gelegenheden kunnen aparte groepsavonden of middagen georganiseerd worden.

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.

Verras iemand in het bijzonder met een diner bij ons in het restaurant, of om iets lekkers te kiezen uit onze patisserie.
Je kunt zelf de waarde bepalen van de voucher en een persoonlijk berichtje achterlaten voor de gelukkige. Bestel hier je voucher of kom gewoon gezellig bij ons langs!